10.10.2014

Судитимуть 5 зловмисникiв, які викрали чоловiка заради грошей та квартири

    

Прокуратура Оболонського району скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 5 зловмисників, які викрали чоловiка з метою привласнити його квартиру та гроші.

Як з’ясувалось, у червні поточного року до 36-річного чоловіка завітала група молодиків, які товаришували з його племінником. Завдавши потерпiлому декiлька ударiв в живіт, зловмисники посадили його в автомобiль, надягнули на голову пакет та вивiзли до лісосмуги. Там вони продовжили наносити побої потерпілому, вимагаючи при цьому сплатити 50 тис. гривень та вiддати власну квартиру. Залишивши постраждалого в лісі, зловмисники пригорозили йому розправою у разі невиконання їхніх умов упродовж тижня.

У ходi оперативно-розшукових заходiв правоохоронцям вдалося встановити особу нападників. П’ятьох з них було затримано, ще одного – оголошено в розшук.

Наразі підозрюваним інкримінується вчинення злочинів, передбачених ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини та вимагання). Їм загрожує до 7 років позбавлення волі.



Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 5216