28.02.2015

Прокурор Києва Сергій ЮЛДАШЕВ взяв під особистий контроль розслідування обставин смерті М.Чечетова

    

За фактом смерті екс-регіонала Михайла Чечетова розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Розслідування обставин смерті народного депутата багатьох скликань взяв під особистий контроль прокурор Києва Сергій Юлдашев.

За попередньою версією, Михайло Чечетов вистрибнув з вікна своєї квартири з 17-го поверху. Перед смертю він залишив записку: «Я ухожу. Думаю, так будет лучше для всех. Огромное спасибо всем за поддержку. Простите и поймите меня правильно. М. Чечетов».

Нагадаємо, 20 лютого в Генеральній прокуратурі України заявили про вручення М.Чечетову повідомлення про підозру у зловживанні владою та службовому підробленні під час ухвалення диктаторських законів 16 січня 2014 року (ч. 2 ст. 364, ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 366 КК України).

21 лютого Печерський райсуд Києва за клопотанням слідчого Генпрокуратури виніс рішення про обрання М.Чечетову запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з одночасним визначенням розміру застави 4 млн 990 тис. гривень.

23 лютого за М.Чечетова внесено заставу і звільнено з-під варти.

Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 5391