28.07.2016

Екс-директору столичного комунального підприємства оголошено підозру в розтраті коштів, виділених на реконструкцію Олександрівської лікарні

    

Прокуратура міста Києва здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за матеріалами Управління внутрішнього фінансового контролю та аудиту Департаменту фінансів КМДА, відносно колишнього керівника КП «Інженерний центр» за фактом розтрати бюджетних коштів та службового підроблення.
 
Встановлено,  що під час свого перебування на посаді директора комунального підприємства посадовець допустив розтрату близько 700 тис грн, виділених на виконання робіт з реконструкції приймального відділення та спеціалізованих відділень Олександрівської клінічної лікарні м. Києва, а також благоустрою території та протизсувних робіт. Фактично ремонтні роботи були проведені не у повному обсязі, а їх вартість - завищена.
 
На підставі зібраних у провадженні доказів 27 липня колишньому посадовцю  повідомлено про підозру у вчинені злочинів, передбачених ч. 2 ст. 366 та ч. 5 ст. 191 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 275 600 гривень.
 
Слідство у кримінальному провадженні триває.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва
 

кількість переглядів: 3914