20.10.2016

У Києві на хабарі затримали посадовця Державної міграційної служби (ФОТО)

    

20 жовтня слідчими прокуратури міста Києва спільно з працівниками ГУБКОЗ ГУ СБУ України в м. Києві та Київській області на одержанні неправомірної вигоди затримано начальника Ірпінського міського відділу управління Державної міграційної служби України в Київській області.
 
Посадовець вимагав  та одержав від громадина Лівану 17 500 гривень за вирішення питання про видачу ID-картки та посвідки на тимчасове проживання на території України.
 
Під час передачі грошей він був затриманий у службовому приміщенні  Управління Державної міграційної служби у Київській області.
 
Крім того, під час слідчих дій та фіксації вказаного злочину правоохоронцями задокументовано ще 2 епізоди одержання посадовцем неправомірної вигоди від громадян на загальну суму 22 500 гривень. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням) та обрання стосовно нього запобіжного заходу.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4017