12.01.2017

Депутат Макарівської райради, підозрюваний у смертельній ДТП, залишиться під вартою ще на 2 місяці

    

За клопотанням прокуратури міста Києва Святошинський райсуд столиці продовжив на 60 діб термін тримання під вартою депутату  Макарівської райради Київської області, який підозрюється у вчиненні ДТП зі смертельними наслідками.
 
Захисник підозрюваного просив суд застосувати щодо його підзахисного запобіжний захід, не пов'язаний з позбавленням волі. Однак суд, заслухавши аргументи прокурора, залишив без змін обраний раніше запобіжний захід у вигляді триманні під вартою, визначивши строк його дії до 12 березня 2017 року.
 
Нагадаємо, в ніч на 29 липня на Кільцевій дорозі у Києві депутат, перебуваючи у нетверезому стані за кермом автомобіля Toyota Land Cruiser,  намагався втекти від поліції, виїхав на зустрічну смугу та спричинив зіткнення з автомобілем "Волга». Двоє людей, які перебували у "Волзі",  отримали важкі травми. Один з постраждалих від отриманих травм помер.
 
Дії підозрюваного кваліфіковано ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4074