20.01.2017

У столиці до 15 років тюрми засуджено зловмисника за жорстоке вбивство

    

Печерський районний суд м. Києва підтримав позицію Київської місцевої прокуратури №6 та засудив до 15 років позбавлення волі 45-річного мешканця столиці, який умисно позбавив життя чоловіка.
 
Інцидент стався 03 грудня 2015 року в одній із квартир столиці. Під час сварки, яка виникла між чоловіками, зловмисник наніс потерпілому численні удари сокирою по голові та руках.
 
Під час судово-медичної експертизи на тілі постраждалого виявили близько 18 ударів сокирою по голові та не менше 5 ударів - по кінцівкам рук.
 
Після вчинення вбивства, обвинувачений викрав ювелірні вироби потерпілого на суму 300 тис. грн. та зник з місця вчинення злочину.
 
В суді зловмисник, який вже був раніше судимим за вчинення тяжкого злочину (заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем вчиненому у великих розмірах), вину не визнав, проте обвинувачем - прокурором Київської місцевої прокуратури №6 беззаперечно доведено його причетність до скоєння цього злочину.
 
Наразі вироком суду злочинця визнано винним у вчинені злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 4 ст. 185 (крадіжка) КК України та призначено покарання у виді 15 років позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3713