26.01.2017

Правоохоронці виявили в квартирі столичної багатоповерхівки наркопритон

     

У столиці в рамках розслідування кримінального провадження , розпочатого за фактом утримання наркопритону (ч. 1 ст. 317 КК України - організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), Київською місцевою прокуратурою №5 спільно з працівниками Нацполіції проведено обшук в квартирі в одній з багатоповерхівок Оболонського району столиці, в якій зловмисники організували нарколабораторію.
 
За результатами проведених слідчих дій в помешканні виявлено та вилучено обладнання, за допомогою якого здійснювалось виготовлення психотропної речовини, 35 прозорих поліетиленових крафт-пакетиків з вмістом схожим на амфетамін, а також прекурсори, що використовувались для виготовлення даної психотропної речовини.
 
Наразі вилучені речі та зразки психотропних речовин скеровані для проведення дактелоскопічних, генетично-молекулярних та судово-хімічних експертиз, за результатами яких у разі наявності законних підстав винним особам буде повідомлено про підозру.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4214