16.02.2017

У Києві демонтували 8 незаконних газозаправних пунктів, вилучено понад 37 тон скрапленого газу (ФОТО, ВІДЕО)

    

Столичною прокуратурою спільно з Управлінням захисту економіки в м. Києві ДЗЕ Нацполіції України в рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою (ст. 272 КК України), проведено демонтаж 8 нелегальних газозаправних пунктів, розташованих у Голосіївському, Деснянському, Дніпровському, Подільському та Солом’янському районах столиці.
 
Встановлено, що вказані заправки, які були встановлені на вул. Деміївській, М. Гречко, Алішера Навої, Теодора Драйзера, Кайсарова, Володимиро-Либідській, Стеценко та Бульварі Перова, функціонували без жодних дозвільних документів. Крім того, незаконні АЗС розташовувались у небезпечній близькості до житлових будинків та навчальних закладів.
 
Під час слідчих дій вилучено цистерни зі скрапленим газом об’ємом понад 37 тисяч літрів та обладнання для здійснення незаконної діяльності.
 
Наразі в рамках досудового слідства призначено пожежо-технічну експертизу по вилученому майну. Крім того прокуратурою столиці скеровано клопотання до суду щодо арешту нелегального обладнання.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва
  
 

кількість переглядів: 4320