21.02.2017

У Києві викрили нарколабораторію, в якій власник зберігав арсенал зброї (ФОТО)

    

Столична прокуратура спільно з Нацполіцією України припинила незаконну діяльність 37-річного киянина, який організував нарколабораторію та виготовляв психотропи.
 
Під час обшуку за місцем проживання фігуранта, а також в орендованому ним гаражі правоохоронці вилучили згортки з речовиною коричневого кольору вагою близько 300 гр, пакети з подрібленою речовиною рослинного походження, порошкоподібну речовину світлого кольору, електроні ваги, а також приладдя, пристосоване для незаконного виготовлення психотропної речовини – амфетаміну.
 
Крім того, як з’ясувалося, киянин незаконно зберігав зброю та вибухонебезпечні предмети.
 
Під час обшуків у наркоділка вилучили 20 предметів схожих на набої калібром 7.62х54 мм, п’ять предметів схожих на корпуси гранат "Ф-1", один корпус схожий на корпус гранати "РГД-5", п'ять предметів схожих на запали "УЗРГМ", предмет схожий на пістолет, а також дві тротилові шашки.
 
На даний час зловмиснику повідомлено підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне зберігання, виготовлення та збут наркотичних засобів) КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Вилучений арсенал направлено на експертизу.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4103