13.03.2017

У Києві демонтовано 2 газові заправки, які незаконно функціонували біля державного підприємства та онкологічного центру (ФОТО)

    

Київською місцевою прокуратурою №8 спільно зі слідчим відділом Святошинського управління Головного управління Національної поліції у м. Києві із залученням спеціаліста Святошинського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у м. Києві припинено діяльність двох нелегальних автогазозаправних станцій, що діяли на території столиці.
 
Заправки працювали на вул. Героїв Космоса та Кільцевій дорозі під торговою маркою "Глобал Газ". Проте з’ясувалося, що свою діяльність вони здійснювали на самовільно захоплених земельних ділянках без будь-яких дозвільних документів із численними порушеннями норм держтехногенбезпеки, створюючи загрозу життю та здоров’ю громадян.
 
Так, одна зі станцій розміщувалася у безпосередній близькості до Київського міського клінічного онкологічного центру, інша - поруч із офісною будівлею на території державного підприємства. 
 
Наразі вказані незаконні автогазозаправні станції демонтовано.
 
З метою забезпечення збереження речових доказів до місцевого суду готується клопотання про накладення арешту на вилучене майно.

Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4458