29.05.2017

На Подолі викрили подружжя наркодилерів, які збували амфетамін у великих розмірах (ФОТО)

    

Київською місцевою прокуратурою №7 спільно з поліцією викрито сімейну пару, на утриманні у яких двоє малолітніх дітей, що збували амфетамін у особливо великих розмірах.
 
Зловмисників затримано на «гарячому» під час чергового продажу психотропної речовини. Під час обшуків за місцем проживання  подружжя правоохоронці виявили та вилучили електронні ваги, блокноти з чорновими записами, крафт-пакети, в яких знаходяться пакувальні матеріали. Крім того, у зловмисників вилучили понад 250 грам особливо небезпечного психотропного засобу амфетамін.
 
На даний час злочинцям повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне зберігання з метою збуту та збут психотропної речовини, вчинене за попередньою змовою групою осіб, якщо предметом таких дій були психотропні речовини у великих розмірах). За вчинене їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Наразі Подільським районним судом, який задовольнив клопотання прокурора, чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Щодо жінки, враховуючи двох малолітніх дітей, прокуратура вимагатиме застосувати запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Зазначене клопотання перебуває на розгляді.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва
 

кількість переглядів: 4000