07.06.2017

За клопотанням столичної прокуратури підозрюваного у замаху на життя Адама Осмаєва та Аміни Окуєвої заарештовано без права на заставу

    

За клопотанням прокуратури міста Києва зловмиснику, який підозрюється у замаху на життя добровольців АТО Адама Осмаєва та Аміну Окуєву, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права на заставу.
 
Таке рішення Голосіївський райсуд столиці ухвалив у середу, 07 червня.
 
Судове засідання відбулося за безпосередньої участі підозрюваного, який був доставлений до суду у супроводі лікарів та під посиленою охороною.
 
Йому інкриміновано вчинення злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство), ч. 1 ст. 263 (незаконне зберігання зброї) КК України.
 
Наразі у кримінальному провадженні здійснюються необхідні слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на встановлення усіх обставин цього злочину. На місці події проведено слідчий експеримент.
 
Крім того, призначено низку судових експертиз, у тому числі дактилоскопічне дослідження з метою ідентифікації особи підозрюваного. Також із залученням Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України триває перевірка обставин одержання підозрюваним паспорту громадянина України.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4154