13.07.2017

Столичні правоохоронці ліквідували чергові підпільні склади, на яких зберігали та реалізовували контрафактну алкогольну продукцію (ФОТО)

    

За процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №4 слідчим управлінням фінансових розслідувань ДПІ у Дніпровському районі ГУ ДФС у м. Києві за оперативним супроводженням ГУБКОЗ Служби безпеки України в рамках розслідування кримінального провадження виявлено та ліквідовано на території Києва та Київської області складські приміщення, які використовувались для зберігання та збуту контрафактної алкогольної продукції.
 
Так, під час проведення слідчих дій в приміщеннях складів та транспортних засобах, що використовувались для перевезення контрафакту, правоохоронці виявили та вилучили майже 9 тис. літрів горілки «Пшенична», 12,6 тис. літрів іншої лікеро-горілчаної продукції, комп’ютерну техніку, 77 тис. гривень та майже 13 тис. доларів США.
 
На даний час призначено судово-хімічну експертизу для встановлення наявності реальної загрози для життя і здоров’я людей, які могли вживати вказану продукцію.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), триває.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва
 

кількість переглядів: 4660