31.07.2017

Прокуратура Києва через суд домоглася повернення у комунальну власність приміщення на бульварі Праці вартістю понад 3 млн гривень

    

За сприяння прокуратури міста Києва з незаконного володіння на користь територіальної громади столиці повернуто нежитлове приміщення площею 139 м² та вартістю понад 3 млн гривень, що розташоване в житловому будинку на бульварі Праці у Дніпровському районі міста.
 
Як з’ясувалося, спірне майно вибуло з комунальної власності на підставі підробленого свідоцтва про право власності, договору купівлі-продажу, укладеного з особою, яка померла на момент його укладення, та неіснуючого судового рішення. В подальшому вказане приміщення було перепродано компанії «Турбо Груп Холдінг ЛТД», за якою на теперішній час зареєстровано право власності на це майно.
 
Господарський суд міста Києва погодився з доводами прокурора щодо незаконного відчуження спірного приміщення поза волею власника та задовольнив позовні вимоги в повному обсязі, витребувавши спірне нерухоме майно на користь територіальної громади міста.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва
 

кількість переглядів: 3774