03.08.2017

У столиці постануть перед судом організатори нелегального грального бізнесу

    

Київською місцевою прокуратурою №10 завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно трьох громадян, які в одному з підвальних приміщень на вул. Січових Стрільців у Києві облаштували гральний заклад.
 
В ході досудового слідства з’ясувалося, що нелегальне казино діяло на території столиці в період з кінця грудня 2016 року по лютий 2017 року.
 
Під час санкціонованого судом обшуку, в приміщенні грального закладу правоохоронці виявили та вилучили 40 гральних автоматів, 24 з яких були облаштовані купюроприймачами, що дозволяло здійснювати гру на грошові кошти.
 
Організатором бізнесу виявився 35-річний черкащанин. До своєї злочинної діяльності він залучив киянина та уродженця Чернігівської області, запропонувавши їм роботу старшого зміни та оператора зміни, а також частину прибутку від незаконної діяльності грального закладу.
 
Наразі обвинувальний акт за ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом за попередньою змовою групою осіб) скеровано до Шевченківського райсуду столиці для розгляду по суті.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3616