31.08.2017

Суд арештував колишнього правоохоронця – члена наркобанди, яку «кришував» поліцейський

    

За клопотанням прокуратури міста Києва Печерський районний суд столиці обрав запобіжний захід 29-річному колишньому правоохоронцю, який входив до банди наркодилерів, очолюваної діючим поліцейським.
 
Так, за рішенням суду зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 3 млн гривень.
 
Як вже повідомлялось, злочинна група діяла на території столиці з квітня 2015 року. В орендованих помешканнях, використовуючи спеціальне обладнання, вони незаконно виготовляли психотропну речовину – амфетамін, яку у подальшому оптом реалізовували дрібним наркозбувачам. Організував та прикривав діяльність наркоділків оперуповноважений столичного главку поліції.
 
Під час обшуків у фігурантів провадження було вилучено понад 6 кг амфетаміну, пігулки екстазі, приладдя, а також хімічні реактиви, необхідні для виготовлення психотропних речовин.
 
Наразі усім учасникам злочинної групи повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, вчинені організованою групою) КК України.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4427