07.09.2017

Виконавець держзамовлення на пошив військового одягу обвинувачується у несплаті 3,4 млн гривень податків

    

Прокуратурою міста Києва завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора приватного товариства, який ухилився від сплати податків в особливо великих розмірах.
 
Як вже повідомлялось, підприємець уклав договори на виконання державного замовлення Збройних Сил України щодо виготовлення форменого військового одягу на потреби Української армії. Проте з’ясувалося, що директор товариства здійснював фінансово-господарські операції з фіктивними підприємствами, внаслідок чого державному бюджету було завдано збитків у вигляді несплачених податків на суму майже 3 млн 400 тис. гривень.
 
Директору інкриміновано ч. 3 ст. 212 та ч. 1 ст. 366 КК України, тобто ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах та службове підроблення.
 
Крім того, в ході досудового розслідування з метою відшкодування завданих збитків прокуратурою міста Києва підготовлено позов та накладено арешт на майно обвинуваченого, а саме приватний будинок, земельну ділянку та 2 автомобіля преміум класу.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4302