06.11.2017

За клопотанням столичної прокуратури заарештовано водія маршрутки, який на смерть збив подружжя киян

    

У понеділок, 6 листопада 2017 року, за клопотанням прокуратури міста Києва Шевченківський районний суд столиці обрав запобіжний захід для водія маршрутки, котрий став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди біля станції метро «Героїв Дніпра», внаслідок якої загинула подружня пара.
 
Так, суд задовольнив клопотання прокурора та застосував до чоловіка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.
 
Як вже повідомлялось, ДТП сталася близько 10 години 20 хвилин 4 листопада 2017 року біля станції метро «Героїв Дніпра». Перебуваючи за кермом автобуса марки «Богдан», 48-річний чоловік грубо порушив Правила дорожнього руху України та скоїв наїзд на пішоходів. В результаті даної дорожньо-транспортної пригоди жінка загинула одразу, а її чоловік - в кареті швидкої медичної допомоги по дорозі до лікувального закладу.
 
4.11.2017 водієві маршрутки повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).
 
За вчинене йому загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва
 

кількість переглядів: 4029