14.11.2017

35-річному винуватцю ДТП на вул. Стеценка повідомлено про підозру

    

За погодження прокуратури міста Києва повідомлено про підозру 35-річному винуватцю дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на вул. Стеценка, внаслідок якої загинула одна людина.
 
Встановлено, що близько 16 год. 50 хв 13.11.2017, перебуваючи за кермом автомобіля «Мазда-7», 35-річний провідний спеціаліст – адміністратор в регіональному сервісному центрі МВС України не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з автомобілем марки «Міцубісі» та з автомобілем «Нісан».
 
В результаті ДТП від отриманих тілесних ушкоджень пасажир автомобіля «Міцубісі» загинув на місці пригоди, а 62-річного водія іномарки доставлено до КМКЛ № 17 для надання медичної допомоги.
 
Наразі водія «Мазда-7», який за попередньою інформацію на момент вчинення ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння, затримано в порядку ст. 208 КПК України.
 
Йому повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження). Прокуратурою міста підготовлено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Слідство триває.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4974