24.05.2019

Трьом членам злочинної групи, які заволоділи транспортним засобом киянина здійснивши на нього зухвалий напад, повідомлено про підозру

     

Київською місцевою прокуратурою № 2 повідомлено про підозру трьох мешканців столиці, які здійснили напад на приватного підприємця з метою заволодіння його транспортним засобом.
 
Подія трапилася 18 травня у Дарницькому районні м. Києва, злочинці змовившись та розподіливши ролі заздалегідь дочекались потерпілого біля дверей багатоквартирного будинку, схопили його та силоміць заштовхали до помешкання.
 
У приміщенні нападники знерухомили потерпілого скотчем, щоб той не міг покликати на допомогу і не здійснював опору допоки вони заволодівають ключами та документами на авто, а в подальшому й самим автомобілем.
 
Невдовзі зловмисників було затримано, а автомобіль повернуто потерпілому.
 
Викрадачам повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб,  поєднане з насильством, небезпечним для життя потерпілого) та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.
 
За вчинене їм загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Наразі встановлюється місце знаходження четвертого нападника.
 
Прес служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3065