31.07.2019

Вирок бразильцю Рафаелю Лусваргхі вступив у законну силу

    

Вступив у законну силу вирок громадянину Федеративної Республіки Бразилія Рафаелю Лусваргхі, якого засуджено до 13 років позбавлення волі за обвинуваченням в участі у діяльності терористичних організацій «ЛДНР» та не передбачених законом збройних формувань.
 
Таке рішення Дніпровський апеляційний суд ухвалив на засіданні у середу, 31 липня 2019 року, під час розгляду апеляційної скарги, поданої стороною захисту.
 
У ході судового засідання обвинувачений Рафаель Лусваргі заявив клопотання про відмову від апеляційної скарги, у зв’язку з чим Дніпровським апеляційним судом ухвалено рішення про закриття апеляційного провадження.
 
Згідно законодавства, винесення судом такої ухвали тягне за собою набрання законної сили судовим рішенням, що було оскаржене в апеляційному порядку.
 
Рішення апеляційної інстанції у свою чергу оскарженню не підлягає.
 
Після засідання суду обвинувачений Рафаель Лусваргі відбув у місця відбування покарань.
 
Нагадаємо, 2 травня 2019 року за підтримання державного обвинувачення прокуратурою міста Києва Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області визнав Рафаеля Лусваргхі винним за ч.1 258-3, ч.2 ст. 260 КК України та засудив до 13 років позбавлення волі.
 
При виконанні вказаного вироку обвинуваченому буде зараховано строк, проведений ним під вартою станом на 2 травня.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3606