ГОЛОСІЇВСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА МІСТА КИЄВА

Приймання запитів та надання публічної інформації
 в Голосіївській окружній прокуратурі міста Києва
 Відповідно до вимог статті 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації» запити на інформацію можуть подаватися на вибір запитувача в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою).
Запит може бути індивідуальним або колективним.
Письмовий запит подається в довільній формі.
Приймання запитів та надання доступу до публічної інформації  в Голосіївській окружній прокуратурі міста Києва проводиться у спеціально відведеному кабінеті прокуратури за адресою: м. Київ, вул. Антоновича, 107.
Прийом запитувачів інформації проводиться з понеділка по четвер з 09:00 – 13:00 та з 13:45 – 17:30, у пятницю – з 09:00 – 13:00 та з 13:45 – 16:15
Звернутися до Голосіївської окружної прокуратури міста Києва із запитом можливо також:
– через скриньку за адресою: вул. Антоновича, 107, місто Київ, 03150 (біля посту охорони);
– поштою (на адресу Голосіївської окружної прокуратури міста Києва:     вул. Антоновича, 107, місто Київ, 03150;
– на електронну пошту [email protected];
– зателефонувавши за номером телефону (044) 290-08-95.
 
Запит на інформацію має містити (ст. 19 Закону):
1) ім’я (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв’язку, якщо такий є;
2) загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит, якщо запитувачу це відомо;
3) підпис і дату за умови подання запиту в письмовій формі.
З метою спрощення процедури оформлення письмових запитів на інформацію,  бланки інформаційних запитів можна отримати у відповідального працівника) та з інформаційного стенду у приміщенні окружної прокуратури.
У разі, якщо з поважних причин особа не може подати письмовий запит, відповідальним працівником  їй буде надана допомога в оформленні запиту, який обов’язково зазначає в запиті своє ім’я, контактний телефон, та надає копію запиту особі, яка його подала.
   Інформація на запит надається безкоштовно.
   У разі якщо задоволення запиту на інформацію передбачає виготовлення копій документів обсягом більш як 10 сторінок, запитувач зобов'язаний відшкодувати фактичні витрати на копіювання та друк. Розмір фактичних витрат визначається відповідним розпорядником на копіювання та друк в межах граничних норм, встановлених Кабінетом Міністрів України. У разі якщо розпорядник інформації не встановив розміру плати за копіювання або друк, інформація надається безкоштовно. При наданні особі інформації про себе та інформації, що становить суспільний інтерес, плата за копіювання та друк не стягується.
 
Згідно із ст. 2  Закону України «Про доступ до публічної інформації», його дія не поширюється на відносини в сфері звернень громадян, які регулюються спеціальним законом.

кількість переглядів: 8376