11.01.2017

Зловмисника, який під приводом надання допомоги пограбував та жорстоко побив жінку, засудили до 10 років позбавлення волі

    

За принципової позиції Київської місцевої прокуратури №3 зловмисника, який пограбував та жорстоко побив жінку, засуджено до10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Як повідомлялося, злочин стався 6 червня минулого року у Деснянському районі столиці. Біля ветеринарної клініки зловмисник познайомився з 46-річною киянкою, яка лікувала там хворого кота, та запропонував їй віднести хвору тварину додому. Потрапивши у помешкання жінки молодик напав на неї та почав бити дерев’яною палицею, вимагаючи гроші. Від отриманих травм постраждала втратила свідомість, а нападник тим часом забрав з квартири цінні речі та втік.
 
 
Дії зловмисника кваліфіковано за ч.2 ст. 187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із застосуванням насильства, небезпечного для життя особи, яка зазнала нападу(розбій), вчинений особою, яка раніше вчинила розбій.
 
 
У судовому засіданні державним обвинувачем вину нападника доведено повністю. Наразі зловмисник перебуває під вартою до вступу обвинувального вироку у законну силу.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3715