19.12.2017

Депутата Київської міської ради притягнуто до відповідальності за невчасне декларування придбаного авто

    

За порушення вимог фінансового контролю, передбачених Законом України «Про запобігання корупції» до адміністративної відповідальності притягнуто депутата міської ради.
 
Так, за участі органів столичної прокуратури Шевченківським районним судом міста Києва розглянуто протокол про адміністративне правопорушення, пов’язаного з корупцією та передбаченого ч. 2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення, складений органами Національної поліції України стосовно одного з депутатів Київської міської ради VIII скликання.
 
Установлено, що у липні 2017 року депутат придбав автомобіль Toyota Camry за 833380 грн., але не повідомив на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції про суттєві зміни у своєму майновому стані, як того вимагає закон.
 
Постановою Шевченківського райсуду міста Києва, яка вступила в законну силу, вказану особу визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією та накладено стягнення у вигляді штрафу у розмірі 1700 грн (100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4300