29.12.2017

37-річному зловмиснику оголошено підозру у жорстокому потрійному вбивстві

    

За належного процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №2 працівниками поліції Дарницького управління поліції ГУНП у м. Києві розкрито серію вбивств, вчинених у листопаді 2017 року на території Дарницького району столиці.
 
В ході досудового розслідування встановлено, що всі потерпілі були пов’язані між собою родинними та дружніми стосунками. Понівечені тіла двох чоловіків були знайдені в лісопарковій зоні на території масиву Осокорки, а тіло 63-річної жінки (матері одного з загиблих) - в квартирі по вул. Санаторній.
 
Завдяки злагодженим діям працівників національної поліції та  прокуратури встановлено особу, яка причетна до вчинення даних злочинів та зібрано усі необхідні докази, які стали підставою для повідомлення вказаній особі про підозру.
 
Підозрюваним є 37-річний киянин, раніше неодноразово судимий за скоєння корисливих злочинів та умисне вбивство, який звільнився на початку 2017 року з місць позбавлення волі.
 
Мотивом для вбивства першої жертви стали давні неприязні стосунки та бажання помсти. Ще двох людей з близького оточення вбитого підозрюваний позбавив життя, оскільки вони були обізнані про факт його зустрічі із загиблим.
 
Наразі затриманій особі повідомлено про підозру у вчинені злочинів, передбачених ч.2 ст.186, п. 13 ч. 2 ст. 115, п.п.9, 13 ч.2 ст.115  КК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва
 

кількість переглядів: 3627