29.01.2018

У Києві арештовано двох зловмисників, причетних до викрадення бізнесмену з Азербайджану

    

За клопотанням Київської місцевої прокуратури №2 двом зловмисникам, які підозрюються у незаконному викраденні та позбавленні волі громадянина Азербайджану, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Так, у 50-річного уродженця Республіки Азербайджан та його 52-річного спільника у листопаді минулого року виник злочинний умисел, спрямований на викрадення та незаконне позбавлення волі з метою отримання викупу підприємця.
 
11.12.2017 близько 18 години чоловіки, застосовуючи насильство і погрози, викрали підприємця з двору будинку, де проживав останній, та вивезли його до одного з селищ у Києво-Святошинському районі.
 
Спільними зусиллями органів Національної поліції, СБУ та прокуратури було встановлено місцеперебування викраденого підприємця та коло осіб, причетних до вчинення даного злочину.
 
На сьогодні затримано двох зловмисників, причетних до скоєння цього злочину. Наразі їм повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 146 КК України та Дарницьким районним судом м. Києва обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Слідчі (розшукові) заходи, спрямовані на виявлення та затримання інших осіб, які можуть бути причетними до викрадення підприємця, тривають.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4398