01.02.2018

У Києві викрито вбивцю, який позбавив життя чоловіка, а потім замурував його тіло у бетон (ФОТО)

    

Київською місцевою прокуратурою № 7 спільно з Подільським УП ГУ НП України в м. Києві розкрито моторошне вбивство 65-річного киянина та викрито особу, яка вчинила цей злочин.
 
Так, у вересні минулого року до правоохоронних органів звернулася донька 65-річного місцевого мешканця із заявою про його зникнення.
 
За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) та проведено комплекс необхідних слідчих (розшукових) дій.
 
За результатами кропіткої роботи правоохоронних органів вдалося встановити особу зловмисника, причетного не тільки до зникнення цього чоловіка,  а, як виявилося, і до його вбивства.
 
Встановлено, що на території приватного домогосподарства між загиблим та злочинцем виник конфлікт з приводу викрадення останнім ноутбука. У ході конфлікту підозрюваний наніс потерпілому кілька ударів гантелею по голові, заподіявши йому несумісні із життям травми. Вчинивши вбивство, зловмисник виніс тіло загиблого у підвал, засипав дюбелями та залив зверху бетоном.
 
У четвер, 01 лютого 2018 року, у ході проведення слідчих дій у приватному будинку, де сталося вбивство, під шаром бетону знайдено останки людини. 
 
Зловмиснику готується повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 115 КК України. За вчинене йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
 
Слідчі дії тривають.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4829