13.02.2018

За клопотанням столичної прокуратури шахрая, який ошукав 25 громадян на 3,6 млн гривень, взято під варту у залі суду (ФОТО)

    

Прокуратурою міста Києва здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно 31-річного киянина за фактами шахрайського заволодіння коштами 25 громадян на загальну суму близько 3,6 млн. гривень.
 
В ході розслідування встановлено, що протягом 2016 – 2017 років, представляючись працівником Міністерства інфраструктури України, під приводом нібито розпродажу старих службових автомобілів міністерства за значно нижчими цінами ніж ринкові, що не відповідало дійсності, заволодівав шляхом обману коштами вказаних громадян, у тому числі у великих та в особливо великих розмірах.
 
 
За погодження з прокурором зловмиснику повідомлено про підозру за 25 епізодами злочинної діяльності за ознаками злочинів, передбачених ч.ч. 1, 2, 3, 4 ст. 190 КК України (шахрайство).
 
За результатами розгляду клопотання прокуратури Шевченківським районним судом м. Києва 12.02.2018 відносно підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою у вигляді застави розміром  понад 500 тис. гривень.
 
Зловмисника взято під варту у залі суду.
 
Досудове розслідування триває, вживаються заходи щодо встановлення всіх потерпілих від злочинної діяльності підозрюваного.
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4336