19.02.2018

Директора "Еліта-центр" та його спільника заарештовано на 2 місяці

    

За клопотанням Київської місцевої прокуратури N9 директору будівельної компанії "Еліта-центр" затриманому за вимагання 50 тис доларів США з інвестора, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб із альтернативою внесення застави у сумі 1,3 млн грн.
 
Також на 60 діб заарештовано його спільника, керівника ТОВ "Будівельно-інвестиційна компанія "ПСП ЛТД, затриманого безпосередньо після одержання зазначених коштів. У якості альтернативи суд визначив для підозрюваного заставу у сумі 140 тис грн. Запобіжний захід другому фігуранту провадження прокуратура буде оскаржувати в частині застави.
 

Нагадаємо, директор ТОВ «Еліта центр», діючи у змові з керівником ТОВ "Будівельно-інвестиційна компанія "ПСП ЛТД», вимагали 50 тис доларів США від власника квартири у новобудові «Еліта центр» за припинення майнового спору щодо визнання права власності на це житло.
 
 
Зловмисників затримали 15.02.18 на території міста Києва.
 
Досудове слідство у кримінальному провадженню проводиться за процесуального керівництва місцевої прокуратури N9, за оперативного супроводження УЗЕ у м. Києві Департаменту захисту економіки Національної поліції України.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4763