06.04.2018

У столиці викрито черговий підпільний цех, який спеціалізувався на виготовленні «елітного» алкоголю

    

Під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №1 слідчими Голосіївського УП ГУНП в м. Києві спільно з ГВ БКОЗ ГУ СБУ у м. Києві та Київській області в черговий раз викрито та припинено діяльність підпільного цеху з незаконного виготовлення та зберігання підакцизних товарів, який діяв на території міста Києва.
 
Встановлено, що зловмисники з метою власного збагачення протягом 2016 - 2018 років організували незаконне систематичне виготовлення та збут підакцизних товарів - алкогольної продукції з використанням брендів відомих торгових марок «Finlandia», «Jim Beam», «Metaxa», тощо.
 
Під час обшуків, проведених в складських приміщеннях, виявлено та вилучено понад 1 тис. пляшок алкогольних виробів без відповідних марок акцизного податку, горілку «Пшенична», розфасовану у тетрапаки загальним об’ємом більше 10 000 літрів, рідину з характерним запахом спирту загальним об’ємом більше 4 000 літрів, а також обладнання для незаконного виготовлення підакцизних товарів, договори, контракти, первинні бухгалтерські документи, чорнові записи, грошові кошти, отримані у результаті незаконної діяльності.
 
Наразі по вилученим зразкам продукції призначено експертизи. Досудове розслідування триває.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва
 
 

кількість переглядів: 5121