10.04.2018

Чоловіку, який стріляв по вікнах у Києві, оголосили про підозру

    

Київською місцевою прокуратурою №9 повідомлено про підозру 24-річному мешканцю столиці, який вчинив стрілянину по вікнах житлового будинку у Солом’янському районі Києва.
 
Інцидент стався вранці 7 квітня. На спецлінію «102» надійшли дзвінки від мешканців житлового комплексу, розташованого на вул. Митрополита Липківського, які повідомили, що виявили наскрізні отвори на вікнах у своїх квартирах, а всередині приміщень - предмети, схожі на кулі.
 
Завдяки правильно організованим оперативним та розшуковим заходам особу зловмисника, який стріляв по вікнах квартир, було встановлено.
 
Ним виявився  24-річний мешканець сусіднього будинку, який проживає в  орендованій квартирі. Під час проведення невідкладного обшуку правоохоронці вилучили в його оселі пістолет марки «ТТ», набої до нього, а також стріляну гільзу.
 
Наразі правопорушнику повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України.
 
Разом із тим, під час вирішення питання про обрання йому запобіжного заходу, Солом’янський районний суд м. Києва відмовив у задоволенні клопотання прокуратури щодо взяття підозрюваного під варту, та застосував щодо нього запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
 
Не погоджуючись з таким рішенням, місцева прокуратура оскаржуватиме його в апеляційному порядку. Досудове слідство триває.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4697