18.04.2018

Керівника філії «Укрексімбанку» судитимуть за хабар та незаконне відчуження майна

    

Прокуратурою міста Києва завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно керівника однієї з регіональних філій Акціонерного товариства «Укрексімбанк» за фактом одержання неправомірної вигоди та розтрати залогового майна.
 
Досудовим розслідуванням установлено, що вказана посадова особа отримала неправомірну вигоду у сумі 45 тис. гривень від суб‘єкта господарювання за сприяння у передачі в оренду цілісного майнового комплексу, що перебував на балансі Чернівецької філії банку.
 
Крім того, перебуваючи на вказаній посаді керівник філії незаконно відчужив майно, яке знаходилось на відповідальному зберіганні АТ «Укрексімбанк» на загальну суму понад 250 тис. гривень.
 
Слідчі прокуратури міста Києва спільно з працівниками ГУ КЗЕ СБУ затримали банкіра у серпні минулого року «на гарячому» під час одержання неправомірної вигоди.
 
На даний час обвинувальний акт стосовно посадовця за ч. 3 ст. 368 та ч. 4 ст. 191 КК України направлено до Шевченківського районного суду міста Чернівці (за місцем вчинення злочину).
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва
 
 
 

кількість переглядів: 5060