26.04.2018

Зловмиснику, який смертельно поранив бізнесмена на вул. Лютеранській у Києві, оголошено про підозру

    

Завдяки скоординованій роботі прокурорів Київської місцевої прокуратури N6 та слідчих Печерського управління поліції м. Києва розкрито резонансний злочин, який стався у центрі столиці 6 березня 2018 року.
 
Так, в одному з дворів по вул. Лютеранській на Печерську невідомий чоловік завдав ножове поранення 37-річному бізнесмену, який прямував до своєї машини. Одразу після вчинення злочину, зловмисник втік, а поранений підприємець від отриманих травм помер в кареті "швидкої".
 
За процесуального керівництва місцевої прокуратури слідчими нацполіції проведено всі необхідні першочергові слідчо-розшукові дії, які дозволили встановити особу зловмисника та затримати його.
 
Ним виявився 42-річний місцевий мешканець, який раніше двічі притягувався до кримінальної відповідальності.
 
Установлено, що під час раптового конфлікту, який виник між потерпілим та підозрюваним, останній наніс чоловіку один удар ножем в область правого стегна, чим викликав гостру крововтрату та шок, що призвело до смерті пораненого в кареті швидкої допомоги.
 
На даний час прокурором місцевої прокуратури затриманому повідомлено про підозру вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого).
 
До Печерського районного суду м. Києва скеровано клопотання про застосування щодо підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4926