11.05.2018

Суд арештував зловмисника, який з битою напав на поліцейського

    

За клопотанням Київської місцевої прокуратури №5 киянину, котрий з битою напав на працівника поліції, спричинивши останньому відриту черепно-мозкову травму, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.
 
Так, 10.05.2018, рухаючись власним автомобілем по вул. Богатирській, зловмисник створив аварійну ситуацію. Поліцейський, який у поза робочий час став випадковим свідком правопорушення, зробив зауваження та поїхав далі на власній автівці, проте чоловік наздогнав його та машиною перегородив дорогу. Між поліцейським та правопорушником, який перебував разом з товаришами, розпочався словесний конфлікт, в розпал якого останній дістав із салону авто бейсбольну биту та вдарив працівника поліції по голові.
 
Після скоєного чоловік втік з місця вчинення злочину, проте завдяки злагодженим діям правоохоронців був затриманий на вул. Вацлава Гавела у Солом’янському районі столиці.
 
На сьогодні за погодження місцевої прокуратури Оболонським УП ГУНП в м. Києві затриманому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 121 та ч. 4 ст. 296 КК України та обрано запобіжний захід.
 
Досудове слідство у кримінальному провадженні триває.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва
 
 

кількість переглядів: 4850