18.05.2018

Прокуратура повідомила про підозру 32-річному бізнесмену, який намагався підкупити начальника сектору поліції Києва

    

Київською місцевою прокуратурою № 5 за матеріалами ГУ НП в м. Києві повідомлено про підозру 32-річному бізнесмену за фактом надання неправомірної вигоди начальнику сектору розкриття злочинів, учинених іноземцями та відносно них відділу кримінальної поліції одного з районних управлінь поліції ГУ НП в місті Києві.
 
Вказаний підприємець запропонував поліцейському неправомірну вигоду в обмін за невчинення ним дій, спрямованих на притягнення до адміністративної відповідальності осіб, які здійснюють незаконну торгівлю, та не проведення подальших перевірок об’єктів торгівлі, належних йому. Також за грошову винагороду бізнесмен бажав отримувати від службовця інформацію про заплановані заходи щодо перевірки таких об’єктів та їх працівників.
 
На даний час зловмиснику оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення , передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України – пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі.
 
Досудове розслідування здійснюється за процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 5 та в найкоротші строки обвинувальний акт у даному кримінальному провадженні буде скеровано до Оболонського районного суду м. Києва для розгляду по суті.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4570