22.05.2018

Київська прокуратура спільно з ДФС та СБУ вилучили у підпільних цехах майже 20 тонн сурогатного алкоголю (ФОТО)

    

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №4 слідчим управлінням фінансових розслідувань ДПІ у Дніпровському районі ГУ ДФС у м. Києві та за оперативного супроводження ГУБКОЗ СБУ, на території м. Миколаїв припинене та ліквідоване масове виробництво контрафактного алкоголю.
 
Так, у ході обшуків складських приміщень, які використовувались для виготовлення та збуту контрафакту, вилучено сировину у вигляді спиртовмісної рідини загальним об’ємом близько 20 тонн, обладнання, пластикову тару.
 
Установлено, що організували зазначене виробництво мешканці м. Миколаєва. Зазначені особи збували  незаконно виготовлену продукцію іншим особам для подальшої реалізації контрафактної алкогольної продукції, в тому числі на території м. Києва.
На даний час призначено судово-хімічну експертизу для встановлення наявності реальної загрози для життя і здоров’я людей, які могли вживати вказану продукцію.
 
Досудове розслідування кримінального провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 204 КК України, триває.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва
 
 
 
 
 
 

кількість переглядів: 4818