11.06.2018

Прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом спроби шахрайського заволодіння квартирою померлої тележурналістки

    

Київською місцевою прокуратурою №10 розпочато кримінальне провадження за інформацією у ЗМІ щодо спроби шахрайського заволодіння квартирою у центрі Києва, яка на праві приватної власності належала співробітниці телеканалу "1+1", яка раптово померла півроку тому.
 
У ході власного розслідування колеги померлої журналістки встановили, що невідомий чоловік, який не є її родичем та начебто проживає непідконтрольній території Луганської області, відкрив спадкову справу щодо її майна. Крім того, з'ясувалось, що чоловік з такими анкетними даними помер 11 років тому у віці 77 років.
 
В межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України, викладені журналістами факти будуть ретельно перевірені.
 
Проведення досудового розслідування доручено Шевченківському управлінню ГУ НП Україна в м. Києві. Процесуальне керівництво здійснюватиме Київська місцева прокуратура №10.
 
Хід розслідування взято на контроль столичною прокуратурою.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 5075