25.06.2018

Двох чоловіків та 15-річну дівчину, які вчинили зухвалий розбій, взято під варту

    

За клопотанням Київської місцевої прокуратури №5 Оболонський райсуд столиці обрав для трьох підозрюваних у розбійницькому нападі на киянина безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці.
 
Так, 08 червня 2018 року близько дев'ятої години вечора двоє чоловіків та 15-ти річна дівчина під приводом спільного розпиття алкогольних напоїв, заманили потерпілого до лісопаркової зони. Після чого з метою заволодіння його мобільним телефоном нанесли останньому численні колото-різані рани. Схопивши майно потерпілого, зловмисники втекли з місця скоєння злочину. Потерпілий від отриманих травм помер.
 
За результатом проведення оперативно-розшукових заходів 21.06.2018 працівники Оболонського УП ГУНП затримали усіх учасників розбійного нападу.
 
22.06.2018 процесуальним керівником у кримінальному провадженні затриманим повідомлено про підозру за ч.4 ст.187 (розбій вчинений за попередньою змовою групою осіб спрямований на заволодіння майном, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) КК України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Досудове слідство триває.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4596