11.07.2018

Столична прокуратура оголосила про підозру директору Комунального підприємства, діями якого завдано 6 млн гривень збитків

    

У середу, 11 липня 2018, прокуратурою міста Києва за оперативного супроводження УЗЕ ДЗЕ НП в місті Києві повідомлено про підозру директору столичного Комунального Підприємства  «Госпкомобслуговування» за фактом  зловживання службовим становищем, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом державним та громадським інтересам.
 
Установлено, що за сприяння вказаного посадовця комерційні структури  отримували у користування приміщення,  що перебувають у господарському відданні даного комунального підприємства, за значно зниженими розцінками порівняно з тими, які передбачені укладеними у встановленому законом порядку договорами оренди.
 
За результатами проведення судово-економічної експертизи встановлено, що вказаними діями бюджету міста Києва завдано збитків на загальну суму близько 6 млн. гривень.
 
 
Дії посадовця кваліфіковані за ч.ч. 1, 2 ст. 364 КК України.
На даний час вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 5255