24.07.2018

Прокуратура оголосила підозру шахраю, який за підробленими документами продав квартиру киянки за 3 млн 700 тис грн

    

Завдяки ефективному процесуальному керівництву прокурорами Київської місцевої прокуратури №9 оголошено підозру зловмиснику, який на підставі  підроблених документів незаконно продав квартиру у Києві.
 
До правоохоронних органів звернулася мешканка столиці, яка повідомила що невідома особа, використавши підроблену довіреність від її імені, незаконно відчужила належну їй квартиру по проспекту Лобановського у Києві та привласнила кошти з її продажу у розмірі  3 млн. 700 тис. гривень.
 
У ході досудового слідства правоохоронцям вдалося встановити особу шахрая. Ним виявився 29–річний мешканець Київської області.
 
На даний час правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 190  (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах) та ч. 1, 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) КК України.
 
До суду скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинене зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі.
 
З метою недопущення подальших незаконних дій рішенням суду на квартиру потерпілої накладено арешт. В межах досудового слідства також встановлюються інші особи, які можуть бути причетні до вчинення цього злочину.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 5330