01.08.2018

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно зловмисника, який на столичному ринку побив пенсіонера

    

Київською місцевою прокуратурою № 3 скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 24-річного громадянина Грузії, який на ґрунті раптово виниклого конфлікту, спричинив 64-річному пенсіонеру черепно-мозкову травму.
 
Нагадаємо, подія сталася 25.05.2018 на території торгівельного центру «Bazar». Літній чоловік відреагував на зневажливе ставлення робітника ринку до жінки та зробив йому зауваження. Замість вибачень, 24-річний молодик разом з невстановленими особами, підійшов впритул до пенсіонера та вдарив його кулаком в обличчя, спричинивши останньому закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.
 
Зловмиснику інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України, тобто у грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю (хуліганстві), вчиненому групою осіб.
 
На сьогодні досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні завершено. Обвинувальний акт скеровано до Деснянського районного суду м. Києва для розгляду по суті.
 
За вчинене молодику загрожує до 4 років позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4558