26.10.2018

Вертолітний майданчик на Парковій алеї офіційно передано в управління громаді міста Києва

    

У п’ятницю, 26 жовтня 2018 року, за участі представника прокуратури міста Києва Національним агентством України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) здійснено офіційну передачу в управління КП «Центр організації дорожнього руху» КМДА Конгресно-виставкового центру "Парковий", розташованого на Парковій дорозі у Печерському районі столиці.
 
Захід відбувся у приміщенні Конгресно-виставкового центру "Парковий", за участі першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, директора КП «Центр організації дорожнього руху» Віктора Черній, начальника управління АРМА Віталія Різника, прокурора відділу процесуального керівництва прокуратури міста Києва Олександра Жили та представників ЗМІ.
 
Відповідно процедури, прокурор у кримінальному провадженні О. Жила на виконання ухвали слідчого судді Голосіївського районного суду міста Києва здійснив передачу цього майна в управління представнику Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів. У свою чергу Національним агентством вказаний об’єкт нерухомості передано за актом прийому-передачі Комунальному підприємству «Центр організації дорожнього руху» КМДА, обраному управителем цього майна за результатом відкритого конкурсу.
 
Відповідаючи на питання журналістів про подальшу цього майна, перший заступник голови КМДА Микола Поворозник повідомив, що територія Конгресно-виставкового центру «Парковий» буде використовуватися в культурних та соціальних проектах міста. Крім того, за результатом технічної ревізії вертолітного майданчику буде вирішено питання про його можливу експлуатацію в санітарній авіації, у тому числі для транспортування тяжкотравмованих бійців АТО в лікувальні заклади.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4970