30.10.2018

Підозрювану у вбивстві двох дітей заарештовано на 2 місяці

    

Дарницький райсуд столиці задовольнив клопотання Київської місцевої прокуратури №2  та обрав для жінки, яку підозрюють у вбивстві двох власних малолітніх дітей, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без визначення розміру застави.
 
Судове засідання на прохання сторони захисту відбувалося у закритому режимі.
 
Прокурор Олександр Субботін зазначив, що в ході досудового розслідування буде встановлено, чи не було у жінки спільників, а також мотиви злочину. Крім того в межах слідства буде призначено комплексну стаціонарну психолого-психіатричну експертизу підозрюваної.
 
Дії 36-річної жінки кваліфіковано за п.п.1, 2 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство двох осіб, а також малолітніх дітей).
 
Нагадаємо, інформація про зникнення хлопчика 2013 р.н. та дівчинки 2012 р.н. надійшла ввечері 26.10.18 від їхнього батька. За його словами, колишня дружина зранку пішла з дому разом з їх спільними дітьми та не виходить на зв'язок. Зниклу жінку виявили наступного дня на трасі Київ-Чернигів в неадекватному стані. У розмові вона повідомила, що втопила дітей в озері Срібний кіл на території Дарницького району столиці. Вранці 28 жовтня правоохоронці виявили в озері тіла втоплених дітей.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4649