10.01.2019

У Києві викрито злочинну групу наркоділків, до складу якої входило 9 осіб (ФОТО)

    

Київською місцевою прокуратурою №10 спільно зі слідчим відділом Шевченківського УП ГУ НП у м. Києві викрито та припинено діяльність наркогрупи, яка організувала незаконне виготовлення, зберігання та збут наркотичних засобів та психотропних речовин на території міста Києва.
 
09.01.2019 в рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 КК України, правоохоронцями проведено 10 обшуків за місцем проживання фігурантів провадження.
 
Під час слідчих дій у зловмисників виявлено та вилучено подрібнену речовину зеленого кольору рослинного походження (канабіс), рослини канабісу та приладдя для його вирощування, поліетиленові пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору масою близько 500 грам та гранульовану речовину жовтого кольору, прекурсори, лабораторний посуд та приладдя для виготовлення психотропних речовин, комп’ютери, мобільні телефони, банківські картки та грошові кошти у сумі 256 тис. гривень та понад 14 тис. доларів США.
 
Крім того, у одного із зловмисників було виявлено та вилучено предмет схожий на бойову гранату Ф-1.
 
Наразі 9 осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України. Їм готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ст. 307 КК України.
 
Слідчі дії тривають. Встановлюються інші особи, причетні до вчинення вказаного злочину.
 
    
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3668