11.03.2019

Взято під варту поліцейського, який під час конфлікту поранив ножем іншого правоохоронця

    

Печерським райсудом столиці за клопотанням прокуратури заарештовано без права на заставу поліцейського, який під час конфлікту ножем поранив інспектора патрульної поліції.
 
Інцидент стався 5 березня поточного року біля зупинної платформи Київського залізничного вузла Південно-Західної залізниці у Києві.
 
Між співробітником Голосіївського райвідділу Управління поліції охорони в м. Києві та інспектором патрульної поліції, що були знайомі між собою та проживали в одному гуртожитку, виник конфлікт. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, працівник поліції охорони наніс опоненту не менше 6 ударів ножем в різні частини тіла, завдавши поранення, які відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень.
 
Працівника поліції охорони затримали в порядку ст. 208 КПК України та оголосили підозру за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне завдання тяжких тілесних ушкоджень), санкція якої передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у місті Києві, під процесуальним керівництвом прокурорів Генеральної прокуратури України та прокуратури міста Києва.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3954