27.06.2019

Голову Васильківської районної ради заочно повідомлено про підозру у зв’язку з нанесенням легких тілесних ушкоджень та хуліганством

     

34-річна голова Васильківської районної ради неодноразово викликалася до прокуратури міста Києва для оголошення підозри у заподіянні легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я, а також  хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства,  що супроводжувались особливою зухвалістю.
 
Слідством встановлено три епізоди злочинних дій останньої, а саме нанесення своєму чоловікові на грунті ревнощів легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я, грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю відносно свекрухи похилого віку за місцем її проживання, а також спричиненні легких тілесних ушкоджень жінці-консьєржу цього ж будинку.
 
З урахуванням викладеного, а також достатніх доказів для підозри особи у вчиненні злочинів, голова районної ради неодноразово викликалася до прокуратури міста Києва з метою оголошення їй підозри відповідно ст. 481 КПК України, проте на виклики безпричинно не з’являлася.
 
Зважаючи на це, 27.06.2018 прокуратурою міста Києва зловмисницю заочно повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч. 1, 2 ст. 125, ч. 1 ст. 296 КК України та направлено підозру за місцем роботи, а також проживання останньої згідно вимог чинного законодавства. 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3442