23.01.2020

Столичні правоохоронці припинили діяльність нелегальної букмекерської контори (ФОТО)

             

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 4 слідчими СВ Дніпровського УП  спільно з працівниками УСР ГУ НП в м. Києві припинено діяльність осіб, які організували сайт з «віртуальними» азартними іграми.
 
В ході проведення досудового розслідування встановлено, що група осіб, з метою отримання надприбутків, під виглядом випуску та реалізації лотерей «Фаворит спорт», та створення відповідного сайту в мережі інтернет, фактично проводила незаконну букмекерську діяльність, що підпадає під норми Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».
 
Проведеним за участю спеціаліста оглядом веб-сайтів «favbet.com» та «favorit.com.ua» встановлено, що за допомогою останніх надається доступ до проведення азартних ігор у вигляді ігрових автоматів, покерних карт, віртуальної рулетки та можливості роботи ставки на спортивні події.
 
Під час спецоперації були проведені санкціоновані обшуки у офісному приміщенні та за місцем мешкання фігурантів, у ході яких вилучено чорнові записи, комп’ютерну техніку, а також платіжні картки, через які здійснювалася легалізація отриманих коштів.
 
На даний час вживаються дії направлені на встановлення всіх осіб, причетних до даного злочину, а за результатами проведення відповідних комп’ютерно-технічних експертиз буде вирішено питання про пред’явлення підозри за ст. 203-2 КК України.
 
Слідчі дії тривають.
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4125