15.06.2020

Повідомлено про підозру зловмисникам, які викрали з авто підприємця майже півмільйона гривень

        

Київською місцевою прокуратурою № 4 повідомлено про підозру 2 особам, які викрали з автомобіля підприємця сумку із майже 500 тис. гривень.
 
В ході досудового розслідування встановлено, що 11.06.2020 двоє осіб, перебуваючи на одній із автозаправних станцій м. Києва, шляхом розбиття скла, викрали з автомобіля сумку з грошима, за які потерпілий мав намір придбати квартиру. Як виявилося, зловмисники відслідковували потерпілого від пункту обміну валюти до АЗС.
 
На підставі зібраних доказів Київською місцевою прокуратурою № 4 погоджено повідомлення про підозру зловмисникам у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України.
 
Наразі Дніпровським районним судом м. Києва задоволено клопотання прокурора та застосовано до підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 630 тис. грн. для кожного.
 
У межах досудового розслідування, яке здійснює Дніпровське управління поліції ГУ НП в м. Києві, перевіряється можлива причетність вказаних осіб до вчинення аналогічних злочинів на території столиці.
 
Довідково: відносно одного з підозрюваних у Оболонському районному суді м. Києва розглядається обвинувальний акт за бандитизм та розбійний напад.
  
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 2781