07.07.2020

У Києві судитимуть зловмисника, який розбещував малолітніх дівчат та вчиняв відносно них сексуальне насильство

                   

Київською місцевою прокуратурою № 7 направлено до суду обвинувальний акт щодо киянина за фактами розбещення малолітніх дівчат, вчинення щодо них сексуального насильства та поширення порнографії.
 
Встановлено, що підозрюваний через соціальні мережі знайомився з малолітніми школярками, додавався їм у друзі та починав спілкування. Втершись дітям в довіру, чоловік надсилав їм повідомлення сексуального змісту та фотографії порнографічного характеру.
 
Крім того, підозрюваний схиляв потерпілих створювати власні фото та відеоматеріали інтимного характеру та надсилати їх йому.
 
Від дій зловмисника постраждали дев’ятеро дівчат віком від 9 до 13 років. Відносно двох з них підозрюваний вчинив сексуальне насильство.
 
За результатами розслідування дії чоловіка кваліфіковано за ч. 2 ст. 156 КК України  (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи), ч. 4 ст. 153 (вчинення дій сексуального характеру щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років), ч. 2,3,4,5 ст. 301 (розповсюдження предметів порнографічного характеру та примушування неповнолітніх до участі у створенні зображень та відеопродукції порнографічного характеру) КК України.
 
На теперішній час підозрюваний перебуває під вартою. За вчинене йому загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва
 

кількість переглядів: 2964