14.07.2020

Взято під варту винуватця смертельної ДТП під Києвом (ФОТО)

               

За клопотанням столичної прокуратури Шевченківський районний суд заарештував на 2 місяці без права на заставу водія «Mercedes-Benz», якого підозрюють у вчиненні смертельної ДТП на Столичному шосе.
 
Як повідомлялося раніше, водій автомобіля «Mercedes-Benz GL 250D», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, рухаючись по проїзній частині Столичного шосе протаранив «Hyundai Tucson», у салоні якого перебувала сім’я з 5 осіб.
 
Внаслідок зіткнення водій «Hyundai» та двоє пасажирів (жінка та малолітня дівчинка) померли на місці. Ще двоє хлопчиків були госпіталізовані. Один з них помер в кареті швидкої медичної допомоги по дорозі в лікарню. Стан другого хлопчика - стабільно важкий.
 
Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб).
 
Прокурор у судовому засіданні серед іншого зазначила, що підозрюваний раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, у тому числі за ДТП з тяжкими наслідками, за що відбував покарання. Також він 7 разів притягувався до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.
 
Зважаючи на доводи прокурора, Шевченківський райсуд м. Києва підтримав позицію прокуратури та задовольнив клопотання у повному обсязі.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4008